Nejnovější recenze ze sekce Zvukové karty

M-AUDIO AIR 192 | 14

M-AUDIO AIR 192 | 14

Ověřený zákazník Kytary.cz Michal Noise Hajník

Přidáno: 29. prosince 2021

• 8 vstupu, MIDI, software, 4x out
  • celkove zpracovani, vzhled
  • spickove AD prevodniky
  • konektivita (4 kombinovane vstupy pro MIC/LINE/kytara)
  • 2 vstupy (kytara, basa...)
  • 2x LINE pro klavesy nebo digitalni zarizeni

Tuhle zvukovou kartu chci uz od jejiho vydani, za takhle nizkou cenu je to pro mne absolutni spicka. Vzdycky sem mel zvukovky od M-Audio, nikdy jsem neslapl vedle...

Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen

Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 27. prosince 2021

• Jednoduchá interface
  • Software zdarma
  • Output jack nepodporuje některá sluchátka

Výborná zvukovka, jen pozor, pokud máte sluchátka se zabudovaným mikrofonem, budete potřebovat na zapojení adaptér (u kterého není jistota, že bude fungovat)

Topping E30

Topping E30

Ověřený zákazník Audigo.cz Dangel

Přidáno: 25. prosince 2021

Zakoupeno v Audigo.cz

• Velmi přesná zvuková reprezentace
  • Možnost separátního napájení
  • Čistý zvuk (velmi dobré SNR)
  • Absence základního napájení

Ověřený zákazník ExaSoft.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 24. prosince 2021

Zakoupeno v ExaSoft.cz

Doporučuje produkt

Funguje tak, jak má - umožnil mi použít linkový vstup k nahrávání na notebooku, který nemá ani MIC ani LINE IN vstup.

M-Audio M-Track DUO

M-Audio M-Track DUO

Ověřený zákazník Kytary.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. prosince 2021

Doporučuje produkt
  • dohodl jsem se s Kytarami na jiném zboží,původně objednané nebylo k dispozici,zřejmě prošlá doba a je něco nového.Koupil jsem Miditech Audiolink III.A jsem spolojen,takže považuju to za dobré jednání prodávajícího,že byl vstřícnÝ a poradil náhradní řešení

na Kytary je spoleh,dá se s nimi komunikovat,na dotazy reagují,i když jsou třeba jen moje,Takže doporučuji.

Universal Audio Volt 2

RME ADI-2 DAC FS

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Rochec

Přidáno: 11. prosince 2021

Doporučuje produkt

+ Megabomba. Děkuji touto cestou D.Březinovi.
- Pro mě chybí tlačítko "Direct", tj. bez jakéhokoliv nastavení.

Ověřený zákazník MUZIKER.cz HABYT

Přidáno: 23. listopadu 2021

• sluchátkový výstup
  • velmi stručný návod k použití
Creative Sound Blaster AE-9

Creative Sound Blaster AE-9

Ověřený zákazník TIPHARDWARE.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 19. listopadu 2021

Zakoupeno v TIPHARDWARE.CZ

Doporučuje produkt
  • jeste jsem to nenaistaloval.

Ověřený zákazník ExaSoft.cz Bart1

Přidáno: 14. listopadu 2021

Zakoupeno v ExaSoft.cz

• Cena
  • Spousta výstupu
  • Připojení pomocí USB
  • Snadná instalace

Docela slušně hraje sice pracnější nastavení ale jde to! Netflix přes pc nefunguje 5.1 přes Firefox musíte si stáhnout aplikaci Netflix pro Win pak je vše v pořádku! :)
Za ty peníze se asi nedá co vytknout! Spousta vstupů i výstupů. Jediné co mne rozčiluje je blikaci ledka ale ta už je pod alobalem takže už nic neruší! :)
Výrobek doporučuji pro nenáročné.

Creative Sound Blaster Play! 3

• Snadné zapojení
  • Ihned funkční
  • Funguje i ve Windows 11
  • Dobrýzvuk
  • SW pro další nastavení se musel nainstalovat z internetu
  • Verze na internetu je dost stará
  • Po nainstalování mi to kartu nenašlo i když byla zapojena do USB a fungovala a i Windows 11 ji detekovali

Dobré zboží,jen ten SW nikdo dlouho neupgradoval.
Ale jinak spokojenost se zvukem.

ROLAND RUBIX 24

ROLAND RUBIX 24

Ověřený zákazník Kytary.cz DJ Vena

Přidáno: 7. listopadu 2021

Doporučuje produkt
  • menší nedostatek JACK díra nějak huř drží konektor

Kupoval jsem jako doplněk.. potřeba jiného zvukového ovladače v systému pro DJ kontroler .Trošku problem s Jack dírou ,dávám si pozor snad bude ok
jinak spokojen

Behringer UCA222

Behringer UCA222

Ověřený zákazník muzikant.cz s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 15. října 2021

Zakoupeno v muzikant.cz s.r.o.

• kvalita zvuku
  • příkladná podpora v Linuxu
  • trochu retro design

Zvukovou kartu jsem začal řešit poté, co jsem zjistil, že zvuk z nové Docking station je skutečně příšerný. Chtěl jsem něco jednoduchého s kvalitním zvukem. Zaujala mne zde jiná recenze, která končila noise -90,2 dB, zkreslení 0.0051% a pod.
Mám to na home office připojené k zesilovači SONY TA-F545R a k bednám Magnat Monitor Supreme 202. Na poslechu internetového rádia rozdíl proti výstupu z NTB neslyším, ale vím že tam je.

PS. teď jsem udělal poslechovou zkoušku: tato karta přes cinch, žádný zvuk, vše naplno a klasicky šumí vs. interní karta v NTB ThinkPad T14 přes zlacený jack 3.5mm vše naplno - šumí mnohem více, k tomu navíc vrčí a cvaká (zřejmě zdroj). Rozdíl asi jako ticho v lese u řeky a na vlakovém nádraží. Při normálních poslechových hlasitostech jsem si toho nevšiml.

TC Helicon GO Vocal

TC Helicon GO Vocal

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Michal F

Přidáno: 6. října 2021

Doporučuje produkt

Funguje perfektně, jenom si na kondenzátory mikrofony musíte pořídit lepší 9V baterii. Pěkná indikace.

IK MULTIMEDIA AXE I/O Solo

IK MULTIMEDIA AXE I/O Solo

Přidáno: 20. září 2021

Doporučuje produkt

Rozhodoval jsem se mezi AmpliTube 5 a Bias FX 2 Elite. Oba poskytují velmi kvalitní simulace kytarových aparátů a krabiček.

M-AUDIO AIR 192 | 8

M-AUDIO AIR 192 | 8

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 12. září 2021

• masivní konstrukce

Přišla mi proražená krabice v naprosto neporušeném obalu z plastu. Muziker chce zřejmě své zákazníky udržet napjaté do posledního okamžiku. Díky za pár minut nastranosti ;-)

Universal Audio Apollo Solo USB

Universal Audio Apollo Solo USB

Přidáno: 7. září 2021

Doporučuje produkt

Půl hvězdičky dolu pro UAD, protože kartu nevybavili příslušným USB kabelem. Je potřeba si dokoupit tzv. SuperSpeed USB 5Gb/s do 2m, obyčejný USB C kabel má omezené schopnosti se zařízením a systém ho pak nerozezná, i když umožní prvotní instalaci.

Focusrite Scarlett 8i6 3rd Gen

Focusrite Scarlett 8i6 3rd Gen

Ověřený zákazník Kytary.cz Elkesar

Přidáno: 1. září 2021

• Super zvuk
  • Provedení
  • Skvělé pluginy zdarma
  • Kvalitní záležitost
  • Zadní vstupy nemají preamp tím pádem jsou velmi potichu, nutno zesílit v DAW nebo přímo použít preamp
  • Software ke zvukovce je zvláštní
  • PAD a AIR jdou zapnout jen přes dodávanou aplikaci
  • Digitální vstup/výstup má jen málo použití
  • Chybí USB C na USB C kabel

Zvukově velmi povedená karta, bytelná konstrukce. Zadní vstupy nemají preamp takže počítejte, že buďto budete muset nějaká dokoupit pokud chcete nahrávat nástroje, hlas. I synťáky jsou tam docela potichu, v DAW jdou zesílit, ale pokud máte nějaké starší kousek, připravte se na šum. Dodávaná aplikace funguje, ale raději než jí bych měl všechno nastavení přímo na kartě. Digitální extra vstup, jsem zatím nějak nepochopil, ale možná pro někoho kdo má gramec. Co trochu zamrzelo je ,že v balení není usb c na usb c kabel. Je tam usb C na klasické usb. Jinak velmi krásná a funkční karta. Pokud máte externí preamp udělá svou práci moc dobře. Umí fungovat i jako mini mix. Můžete do ní připojit v pohodě externí efekty, má dva vstupy na sluchátka a celkově i hezky vypadá. V dané cenové nemá moc konkurence (Jasně behringer, ale ten vám určitě nevydrží tak dlouho) případně mrkněte na značku MOTU.

PreSonus Studio 1824c

PreSonus Studio 1824c

Přidáno: 31. srpna 2021

Doporučuje produkt

+ celková spokojenost, perfektní a přehledné zpracování
- nutno stáhnout drivery a software z PreSonus (nejsou dodávány v balení a je potřeba se proklikat)

Ověřený zákazník MUZIKER.cz Matej

Přidáno: 30. srpna 2021

• medový zvuk
  • detailný zvuk
  • v porovnaní s Dragonfly Red je zvuk menej analytický (všeobecný problém Sabbre DACov)
  • ako náhrada za nedostupný a drahší Cambridge 200M dobré
  • nie je to nevýhoda produktu, ale Kodi vám pri viac než 192Khz nepôjde
  • po pripojení na USB nemám 768Khz vo windowse dostupných
  • potrebujete kvalitnú 5V nabíjačku na mobil + jitterbug alebo lineárny zdroj, ale to pri tejto cene a kvalite musíte chápať. V balení adaptér nečakajte, kvalitný by to predražil aspoň o 2000kč

Páči sa mi ten kovový case. OLED displej taktiež potešil. Čo je ale najdôležitejšie je reprodukcia hudby - očakávania v kombinácii NAD D3020 a Q Acoustics 3020i + 2070Si to splnilo. Pri vyššej triede zostavy by som ale išiel do Cambridgu 200M, aj keđ táto krabička určite nikoho neurazí.

Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25