Nejnovější recenze ze sekce Zvukové karty
M-Audio Fast Track Pro
Ing. Ivan Peroutka
Přidáno: před 7 hodinami
(naposledy upraveno před 7 hodinami)
Zakoupeno v muzikant.cz s.r.o.
- Nepotřebuje napájení
- Přehledné ovládací prvky
- Chybí český návod
- Úroveň elektroakustického signálu, který přichází do počítače, je nízká, takže pro záznam je nutno ji upravit. To provádím v aplikaci Nero Vave Editor.
- Pro Windows 7 je nutné stáhnout z Internetu příslušný ovladač.
- To jsem se dozvěděl až po telefinickém dotazu u Vás.
Zkušenosti s výrobkem mám dobré, oceňuji fantomové napájení kondenzátorových mikrofonů.
Bylo by účelné k balení přiložit alespoň na kopírce rozmnožené krátké upozornění na nutnost stažení ovladače pro OS Windows 7
Domnívám se, že cena odpovídá kvalitě, ale na podrobnější hodnocení si netroufám, to přenechávám povolanějším než jsem já. Jsem již dúchodce a je mi 83 let.
- Rozměry
Hraje to, což při pořizovací ceně 79 Kč samo o sobě považuji za úspěch. Kvalitativně se to nikterek dramaticky neliší od výstupu z integrované zvukové karty na základní desce.
Jako hlavní zvukovku bych si to nepořídil, ale jako jednoduchou cestu, jak naučit hrát např router nebo NAS s Linuxem v tom nevidím problém.
- Výborný zvuk
- 2xcinche na souround
Není co dodat,za kvalitu se platí :D
- Velmi snadné zapojení. Funguje skvěle s počítačovou audio sestavou.
- Používám přes notebook.
- Jediná nevýhoda je, že si musíte stáhnout ovladače pro win7, aby vše fungovalo jak má.
- Chtělo by to přehlednější stránky výrobce.
Velmi snadné použití. Až na trochu delší souboj s ovladači vše bez problémů.
Konečně si vychutnám prostorový zvuk i u notebooku a můžem kouknout na filmy tak jako v obýváku.
Karta je vhodná i pro obyčejné stereo.
Rozhodně doporučuji koupit pokud již máte doma repro k počítači nebo se vám nechce investovat do většího domácího kina.
Svělý doplněk pro každý notebook a milovníka hudby a zvukových efektů.
Výborná cena. Za pár kaček hoooodně muziky :-)
- velmi cisty zvuk
- nadherne prokresleni celeho frekv. spektra
- funkce a efekty
- jinak vse supr
- slozita instalace
- aplikace pripominajici "hifi", napad ale dobry
- ze zacatku pro nekoho slozite nastavovani
Asi nejlepsi co muzete z externich zvuk. karet sehnat..Pouzivam ji n kotebooku spolu s mym Logitech Z4 systemem a naprosta spokojenost. Ale nekupujte si ji pokud mate repro za 200Kc..Fakt pecka, hlavne se mi libi na stole a je celkem mala, trochu me stve kabel, nejlepsi by bylo kdyby byla bezdratova, ale k takovym zamerum nase technologie jeste nejsou..
Super
- dobré ovladání
- kvalitní zvuk a efekty
používá se mi velmi dobře
pro svou cenu azároven dobrou kvalitu doporučují tento produkt
- - levné řešení pro připojení analog 5.1 k notebooku!
- - celkově hodně konektorů
- - jednoduché nastavení
- - pod Win 7 softík pro ovládání při častých změnách nastavení občas spadne
ideální koupě zejména když potřebujete připojit 5.1 analog bedny (Genius HT apod.) k notebooku.
bohatě postačí pro běžný poslech a sledování filmů s prostorovým zvukem.
za ty peníze fakt dobry.
- Super zvuk 5.1 i 7.1
- Široká možnost nastavení
- Čistý krystalický zvuk
- Kompatibilní s velkou řadou operačních systémů
- Navýšení kvality zvuku oproti integrované zvukové kartě
- Snadné zapojení do PC
- Optický výstup a vstup
Doporučuji super zvuk, kvalita a široká možnost nastavení zvuku.
Vhodná všem ktěm co chtějí poslouchat dobrý zvuk.
Zvukovku už mám ten nějakej pátek a ta možnost nastavení je skvělá. Neváhej s koupí.
- jednoduchost, prehladnost, funkcnost
tato konzola a software presne zodpoveda mojim ocakavaniam.
- šikovné provedení, funguje na první zapojení, zvukově vyhovující pro natočení dema
- trochu boj s organizací příposlechu, velký boj s registrací nahrávacího softwaru, ale to není o lexiconu ale o Cubase
vcelku splnil to co jsem očekával, dobrý pomocník k laptopu.
- rozsah připojení, mixing
- složitý provoz a instalace pod windows 7
velmi slušný i když straší zvuková deska s elementárními funkcemi mixážního pultu, doporučuji provozovat pod windows XP nebo na Mac.
- Dnes - v roce 2012 diky teto cene je to podle me nejlepsi volba
- kartu mam 14 dni, zatim jsem na nic neprisel.
192 kHz, kvalitni DAC, SUPER CENA, na netu se da sehnat jeste levneji :-)
- poměrně kvalitní a silný vestavěný zesilovač
- velmi dobrý zvuk lepší než na některých integrovaných kartách např: Asus xonar D1 a DS
- externí (přenosná)
- zaměřená na sluchátka
- měnič hlasu
- snad jedině to že když si nedáváte pozor tak ji mužete zlomit
- špatný výstup na repráky
Velmi dobrá externí karta zaměřená na sluchátka
Pokud chcete zvukovku na repráky doporučil bych jinou zvukovou kartu ale na sluchátka v ceně od 800-1500 lepší neni
- - solidní firma
- - perfektní zvuk v Hi-Fi kvalitě
- - jednoduchá obsluha (zastrčit do USB či vytáhnout)
- - možnost změny zvukové karty za chodu PC nebo NB
- - možnost nahrávat zvuk do PC z libovolného audio zdroje
- - zatím bez problémů
Je to perfektní malá a přenosná věcička pro zlepšení zvuku
z PC nebo NB. Po instalaci přiložených ovladačů a programů můžete se zvukem "kouzlit". Zároveń tato karta
vyřeší absenci audio vstupu do PC nebo NB - vstupní zvuk
se může nahrávat kvalitně a z různých zařízení.
- Cena náhrada za opravu výstupu na sluchátka .
- Nic.
Určitě doporučuju ke koupi.
- Cena .
- Nic.
Blbnul mi výstup s notasu na sluchátka do věže oprava samotnýho jacku se nedělá jen výměna celý desky což by bylo drahý tahle varianta za pár korun super ! hraje dobře mužu jen doporučit .
- Vynikající zvuk
- Mnoho výstupů
- Optický výstup
- Proti Xonar U1 se musí více zesilovat, abych docílil stejné hlasitosti jako u U1
- Jinak nic
Po zkušenostech se zvukovou kartou do USB Asus Xonar U1, jsem se rozodl koupit si znovu zvukovou kartu od Ausu do PCI-E slotu.
Zvukovky Asus patří mezi nejelpší na trhu. Ano pořizovací cena je o něco vyšší, ale výsledný zvuk stojí za to.
Mezi hlavní přednosti karet Asus patří zvuk, mnoho výstupu včetně optického, výborně zpracované ovládácí centrum.
Funguje bezproblémů i pod Windows 7/64.
- Super zvuk
super zvuk
- kvalita zvuku
- rozumný poměr kvalita/cena
- příslušenství
- manuál pouze pro instalaci, ale nikoliv pro nastavení parametrů
Velice kvalitní zvuková karta, vhodná i do vizuálně laděných sestav. Pro mne byla volbou na rozhraní poloprofi zvukových karet (mám ESI a M-Audio) s nedostatky použitelnosti pro systémovou zvukovku (běžný poslech hudby, video, skype, technologie pro hry atd.) a "běžnými" zvukovými kartami s nižší kvalitou nahrávání i reprodukce a častým šumem.
Při volbě jsem rozhodoval mezi produkty Creative Labs a ASUS, ale nakonec paradoxně rozhodl druh slotu - zvolená karta podporuje slot PCI, neboť PCI-express už mám obsazeny nebo by karta omezovala cirkulaci vzduchu u grafické karty.
Jako velkou výhodu jsem ocenil označení konektorů pomocí barevných diod, neboť klasické barevné kroužky na konektorech nebo dokonce pouhý symbol vylisovaný na krycím plechu znamená problém při zapojování kabelů u skříně zabudované vedle stolu s omezenými možnostmi přístupu k zadní stěně skříně.